Auto syöksyi ihmisten päälle Helsingissä – Useita loukkaantui

Helsingissä Herttoniemen Siilitiellä lauantaina 31.12.2016 klo 13.45 poliisi sai hältystehtävän, kun auto oli ajautunut jalkakäytävälle, törmäten jalkakäytävällä oleviin ihmisiin ja hetkeä myöhemmin pysäköintialueen tuntumassa oleviin autoihin.Alustavissa tutkimuksissa on käynyt selville, että onnettomuusauton hieman yli 30-vuotias mieskuljettaja oli mahdollisesti saanut sairaskohtauksen ja menettänyt kuljettamansa ajoneuvon hallinnan.

Hänen kuljettamansa henkilöauto oli törmännyt jalkakäytäviällä ainakin neljään ihmiseen, jotka on viety tapathumapaikalta sairaalaan onnettomuusajoneuvon kuljettajan lisäksi. Saatujen tietojen mukaan ainakin yhden vammat ovat vakavat.

Ihmisiin törmäämisen jälkeen auto oli jatkanut matkaa suhteellisen kovalla nopeudella törmäten ainakin seitsemään pysäköityyn autoon. Autoista ainakin kaksi vaurioitui tuntuvasti.

Poliisin tekemissä alustavissa tutkimuksissa ei ole todettu viitteitä tahallisuudesta tai päihteistä. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

ambulanssi poliisi ha ta numero rikos onnettomuus 112 Auto syöksyi ihmisten päälle Helsingissä   Useita loukkaantui

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Auto syöksyi ihmisten päälle Helsingissä – Useita loukkaantui

  1. Päivitysilmoitus: Autoilija törmäsi ohikulkijoihin – Yksi uhreista menehtyi - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>