Karttapalvelu paljastaa maiden todelliset mittasuhteet – Näin paljon kartat oikeasti vääristää

Karttapalvelu The True Size on noussut suureen suosioon. Palvelussa voi vertailla kaikkia maailman maita toisiinsa, jolloin selviää näiden todelliset erot.The True Size (Todellinen koko) osoittaa, että monien maailmankarttojen mittasuhteet heittelevät melkoisesti. Harvat tulee ajatelleeksi, että kuinka suuria maat ovat toisiinsa nähden todellisuudessa.

Esimerkiksi Turkki on paljon suurempi kuin Suomi, Keski-Euroopassa Suomi ulottuisi Ranskan etelärajalta Hollannin pohjoisrajalle, Australia peittäisi oikeasti noin puolet Venäjästä, Euroopassa Chile ulottuisi Lapista Afrikan Libyaan ja Kanada peittää suurimman osan Euroopasta sekä on isompi kuin Kiina.

thetruesizecom14042017x Karttapalvelu paljastaa maiden todelliset mittasuhteet   Näin paljon kartat oikeasti vääristää

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>