Poliisia varastetulla autolla paennut vangittiin – Perusteena vaara rikollisen toiminnan jatkamisesta

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut 31-vuotiaan joensuulaisen mieshenkilön, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.Vangitseminen tehtiin kahden moottorikulkuneuvon käyttövarkauden, törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen sekä törkeän rattijuopumuksen perusteena. Vangitsemisen erityisenä perusteena oli vaara rikollisen toiminnan jatkamisesta.

Poliisipartio otti miehen kiinni sunnuntaina 16.4.2017 Joensuussa Noljakan kaupunginosassa. Mies oli yrittänyt paeta poliisipartiota anastetulla henkilöautolla. Kyseinen auto oli anastettu 15. – 16.4.2017 välisenä yönä Tuusniemeltä.

Tämän lisäksi mies on rikoksesta epäiltynä yhteensä 12 eri rikosilmoituksessa Joensuun ja Oulun seuduilla alkuvuoden 2017 aikana.

poliisi etu1006MN 820 uu e1491586054837 Poliisia varastetulla autolla paennut vangittiin   Perusteena vaara rikollisen toiminnan jatkamisesta

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>