Valepoliisit urkkivat verkkopankkitunnuksia – Näin tunnistat oikean poliisin

Poliisille on ilmoitettu kahdesta tapauksesta, joissa henkilölle on soitettu, esiinnytty poliisina ja pyydetty verkkopankkitunnuksia.Tapaukset ovat sattuneet Äänekoskella ja Saarijärvellä tämän viikon keskiviikkona ja torstaina. Soiton saaneet henkilöt ovat olleet valveutuneita eivätkä he ole antaneet verkkopankkitunnuksiaan. Poliisi tutkii tapauksia petoksen yrityksinä.

Muistutamme, ettemme koskaan kysy verkkopankkitunnuksia. Jos sinulle soitetaan ja esiinnytään poliisina, voit varmistaa soittajan olevan poliisi, kun kysyt, missä poliisilaitoksessa soittaja työskentelee ja soitat poliisin vaihteeseen ja pyydät yhdistämään puhelun kyseiselle soittajalle, poliisi tiedottaa.

poliisi etu1006MN 820 uu e1491586054837 Valepoliisit urkkivat verkkopankkitunnuksia   Näin tunnistat oikean poliisin

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>