Byggmax palauttaa asiakkaille 300 000 euroa, kun Suomi voittaa MM-kultaa

Rakennustarvikkeita myyvä Byggmax lupasi maksaa 50 prosenttia takaisin asiakkaiden 28.4.–5.5. välisenä aikana tekemistä ostoksista, jos Suomi voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden.Toivomme todellakin, että pääsisimme palauttamaan rahoja asiakkaillemme. Se on koko kampanjamme idea: Yhdessä jännitetään Leijonien pelejä yksi kerrallaan. Nyt ollaan jo todella lähellä, sanoo Byggmax Suomen maajohtaja Aleksi Virkkunen.

Kampanja oli supersuosittu ja palautettava summa on noin 300 000 euroa. Byggmax on varautunut Suomen voittoon ottamalla vakuutuksen rahapalautuksien varmistamiseksi. Suomen voittaessa kullan palautusta voi hakea mistä tahansa Byggmax-myymälästä 22.–28.5.2017 välisenä aikana.


IMG 1033 Byggmax palauttaa asiakkaille 300 000 euroa, kun Suomi voittaa MM kultaa

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>