Miehen epäillään hukkuneen – Poliisi epäilee kavereita kuolemantuottamuksesta

Rymättylän Sattirauman alueella meressä pinnan alle joutuneesta vuonna 1981 syntyneestä miehestä ilmoitettiin hätäkeskukseen aamulla klo 07 jälkeen.Paikalle menneet pelastuslaitoksen, merivartioston ja meripelastusseuran pelastusyksiköt etsivät henkilöä merestä usean sukeltajan voimin, mutta eivät löytäneet.

Kello 09 aikoihin pelastustoimet lopetettiin ja poliisi jatkaa etsintää kadonneen henkilön etsintänä.

Alustavissa puhutteluissa ilmeni, että kolmen miehen seurue oli ollut liikkeellä meriläis -tyyppisellä veneellä, kun yksi heistä oli joutunut veden varaan. Muu miehet olivat yrittäneet pelastaa häntä ja olivat kertomansa mukaan onnistuneetkin kannattelemaan häntä pinnalla jonkun aikaa. Lopulta kolmas mies oli kuitenkin päässyt painumaan pinnan alle.

Seurueen kahta miestä epäillään tässä vaiheessa ruorijuopumuksesta ja asiaa tutkitaan myös rikosnimikkeellä ”kuolemantuottamus”.

ambulanssi poliisi ha ta numero rikos onnettomuus 112 1024x576 Miehen epäillään hukkuneen – Poliisi epäilee kavereita kuolemantuottamuksesta

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>