Poliisi etsii 16-vuotiaan tytön raiskaajaa – Tekijä tallentui valvontakameraan

Helsingin Pitäjänmäen juna-asemalla perjantaina kello 21 jälkeen tuntematon noin 25-vuotias mies oli lähtenyt seuraamaan 16-vuotiasta tyttöä.Miehen epäillään raiskanneen tytön Pitäjänmäenpolun lähistöllä. Iltalehden mukaan tyttö pääsi lopulta juoksemaan miestä pakoon sisätiloihin.

Poliisilla on miehestä sellaiset tuntomerkit, jonka avulla pystymme todennäköisesti tunnistamaan hänet. Toistaiseksi häntä ei ole vielä saatu kiinni, mutta poliisi on aloittanut etsinnät, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heikki Sandberg kertoo.

Poliisin mukaan epäilty tekijä on tallentunut valvontakamerakuviin. Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi kertoa tapauksen yksityiskohtia tarkemmin.

poliisi etu1006MN 820 uu e1491586054837 Poliisi etsii 16 vuotiaan tytön raiskaajaa   Tekijä tallentui valvontakameraan

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>