Poliisi kiittää asukkaita – Kuvia Putinin vierailusta

Poliisin näkökulmasta työvierailun turvajärjestelyt ovat sujuneet suunnitelmien mukaisesti. Haasteita toi Punkaharjun hotellilla pidetyn lehdistötilaisuuden pitkittyminen ja sen aiheuttamat vaikutukset siirtymisiin ja kansalaisten kulkemisiin.Apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen lähettää kiitoksensa Savonlinnan asukkaille ja vierailijoille ymmärtäväisestä suhtautumisesta työvierailun turvajärjestelyjen aiheuttamiin häiriöihin.

Kansalaiset ovat toimineet maltillisesti ja heiltä on löytynyt ymmärrystä aikataulujen muutoksiin, Korhonen toteaa.

Poliisitoiminnallisesti Savonlinnan keskustan alueella on ollut poikkeuksellisen rauhallista ottaen huomioon ajankohta, oopperajuhlat, valtion päämiesten työvierailu sekä liikkeellä ollut huomattava yleisö määrä.

Kuvia:

IMG 1093 Poliisi kiittää asukkaita   Kuvia Putinin vierailusta

IMG 1115 Poliisi kiittää asukkaita   Kuvia Putinin vierailusta

IMG 1116 Poliisi kiittää asukkaita   Kuvia Putinin vierailusta

IMG 1081 Poliisi kiittää asukkaita   Kuvia Putinin vierailusta

IMG 1080 Poliisi kiittää asukkaita   Kuvia Putinin vierailusta

IMG 1117 Poliisi kiittää asukkaita   Kuvia Putinin vierailusta

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>