Poliisilta vakava varoitus: ”Jos näet tällaisia, niin soitto poliisille!”

Skimmauslaite on rikollisten asettama laite, joka kopioi laittomasti kopioi maksukortin tiedot ja kuvaa näppäillyn tunnusluvun.Skimmauslaitteita asennetaan esimerkiksi kylmäaseman polttoaineen maksuautomaattiin. Maksun jälkeen rikolliset voivat tyhjentää korttiin liitetyn tilin.

Poliisilta on tiedusteltu, miten skimmauslaitteen voi tunnistaa. Ohessa linkki Poliisituben videoon aiheesta:

62439 korttiaukkonakyma 768x1024 Poliisilta vakava varoitus: ”Jos näet tällaisia, niin soitto poliisille!”

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>