Vartija keskeytti murtomiehen puuhat

Kajaanin Lehtikankaalla lauantaina puolen yön jälkeen tulleen murtohälytyksen johdosta paikalle mennyt vartija tapasi miehen marketin taukohuoneesta.Mies oli rikkonut taukohuoneen kolminkertaisen ikkunan betoniharkolla heittämällä. Mies oli kiivennyt ikkunasta sisälle loukaten samalla kätensä lasinpalasiin.

Poliisi otti kiinni miehen, joka kuulustelussa myönsi olleensa marketissa anastusaikeissa.

Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä.

568l j011472v Vartija keskeytti murtomiehen puuhat

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>