Yritykset ottaa päähän

Olen viime viikkojen aikana yrittänyt etsiä sponsoreita F1-Kimi sivuilla järjestettävään kilpailuun. Olen lähettänyt kymmeniä sähköposteja ja suurin osa yrityksistä ei kehtaa edes vastata. Ottaa kyllä päähän tuollainen toiminta,ei voi olla niin vaikeaa vastata lyhyesti ettei kiinnosta.

Edellä mainittua toimintaa enemmän suututtaa muutaman yrityksen toiminta. Nämä ovat olleet oikein innoissaan ja luvanneetkin ryhtyä yhteistyöhön, mutta tämän jälkeen viestien tulo on loppunut. Kyse ei myöskään voi olla siitä, että mainosta eivät saisi tarpeeksi, koska tänä vuonna sivuilla on ollut jo yli 43 000 kävijää.

Yritykset ottaa päähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun