Yritykset ottaa päähän

Olen viime viikkojen aikana yrittänyt etsiä sponsoreita F1-Kimi sivuilla järjestettävään kilpailuun. Olen lähettänyt kymmeniä sähköposteja ja suurin osa yrityksistä ei kehtaa edes vastata. Ottaa kyllä päähän tuollainen toiminta,ei voi olla niin vaikeaa vastata lyhyesti ettei kiinnosta.

Edellä mainittua toimintaa enemmän suututtaa muutaman yrityksen toiminta. Nämä ovat olleet oikein innoissaan ja luvanneetkin ryhtyä yhteistyöhön, mutta tämän jälkeen viestien tulo on loppunut. Kyse ei myöskään voi olla siitä, että mainosta eivät saisi tarpeeksi, koska tänä vuonna sivuilla on ollut jo yli 43 000 kävijää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa