Osallistu Earth Hour 2009 tapahtumaan

Earth Hour tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa 28.3.2009 klo 20.30-21.30. Earth Hourin tarkoitus on sammuttaa sähköt tunniksi, idean tarkoitus on ilmaista huolensa ilmastonmuutoksesta ja vaatia päättäjiltä tiukkoja toimia ilmastonmuutosta vastaan.

Tapahtumaan osallistuu tänään vuonna jo yli 70 maata ja Suomi on niistä yksi. Suomesta mukaan on tällä hetkellä lupautunut 53 kuntaa ja kaupunkia. Luku on kuitenkin hyvin pieni, jos verrataan Ruotsiin tai Tanskaan. Haastankin nyt kaikki yksityishenkilötkin mukaan tapahtumaan.

Osallistu Earth Hour 2009 tapahtumaan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun