Päivitä Google Chrome selaimesi

Google julkaisi tällä viikolla Chrome selaimestaan uuden version, eli 4.0.249.78. Päivityksen myötä tietoturva parani selvästi, kun yhtiö paikkasi kolmetoista haavoittuvuutta. Samalla selaimeen tuli myös mahdollisuus ladata laajennuksia, joita löytyy jo 1500 kappaletta.

Mielestäni suurin puute Chromessa on ollut RSS syötteiden toimimattomuus. Nyt laajennusten myötä sekin on korjattavissa. Muita hyväksi havaittuja laajennuksia ovat Twitter ja Facebook, joiden avulla voit tarkkailla sivujasi vaikka olisit toisella sivustolla.

Aiemmin mainitsemani Google Chrome video ongelma katosi yhtä oudosti kuin oli tullutkin. Chromen vanhat käyttäjät voivat päivittää selaimensa ”Tietoa Google Chromesta” kohdasta. Uudet käyttäjät saavat sen täältä.

Kategoria(t): Google Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

0 vastausta artikkeliin Päivitä Google Chrome selaimesi

  1. Sivusta seuraaja sanoo:

    Kyllä tää Chrome tuntuu nopeammalta kuin Firefox. Toivottavasti tää ei ala kaatuilee niinkuin Firefox useasti tekee.

Vastaa