Ampparit.com, uutisotsikot helposti ruutuun

Ampparit.com Ampparit.com sivustolta voit helposti seurata peräti 180 eri median tuoreimpia uutisotsikoita. Vuonna 2004 perustetulla sivustolla vieraili viikolla 28. TNS Metrixin mukaan 183038 kävijää. Sivuston hyötyä ajatellen luku on aika pieni. Kännykällä käytettävät kevennetyt versiotkin löytyvät  palvelusta.

Ampparit.com:sta löytyy useita käteviä uutisiin liittyviä ominaisuuksia. Uutiskartta josta voit katsoa sijainteja. Profiilit joiden avulla voi helposti jättää pois haluamat mediat ja kategoriat. Myös tiettyjä sanoja sisältävät uutislinkit voidaan poistaa näkyvistä.

Sivustolta löytyy myös kätevästi linkit tuoreimpiin netti-tv lähetyksiin. Tämän lisäksi tv-ohjelmatiedot ja säätiedotukset löytyvät amppareista.

Itse olen käyttänyt Ampparit.comia nyt muutaman vuoden ja nykyään tulee luettua kaikki muut kuin paikallisuutiset sen kautta. Näin säästyy helposti iltapäivä- ja muiden juorulehtien joutavilta jutuilta.

Ampparit.com, uutisotsikot helposti ruutuun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun