Nimimerkin takaa on helppo huudella

En ole oikein koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka piiloutuvat täysin tunnistamattoman nimimerkin taakse internetissä. Tai oikeastaan voisi sanoa niin, että ymmärrän kyllä heitä, jotka osaavat käyttäytyä asiallisesti ja järkevästi nimimerkin takana.

Kyllä se asia on vaan sillä tavalla, että jos netissä on varaa olla ilkeä, vittuilla kaikille ja käyttäytyä muutenkin kuin sika niin silloin on uskallettava tehdä se omalla nimellä. Munatonta toimintaa tuommoinen pelleily on.

On myös olemassa sellaisia henkilöitä, jotka kiertelevät lehtien keskusteluissa yms. ja provoilevat tarkoituksella. Mielipiteensä he muodostavan sen mukaan miten juttu on kirjoitettu. Miten aikuiset ihmiset kehtaavat ryhtyä tuommoiseen lapselliseen toimintaan.

Itsellä on aina ollut huono mielikuvitus ja nimimerkistä on helposti selvinnyt etunimeni. Muutenkaan en ole peitellyt taustojani ja nykyään tulee lähettäjän tietoihin lisättyä blogin osoite. Toisaalta ei ole koskaan tullut mieleenkään olla kovinkaan ilkeä kenellekkään netissä.

Pietari

Vastaa