Bloggaaja, osallistu nälkäpäivään

Suomessa järjestetään jo perinteeksi noussut Nälkäpäivä -keräys tänä vuonna 16. – 18. syyskuuta. 30-vuotta täyttävällä keräyksellä on tarkoitus kerätä varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Se on järjestön suurin vuosittain järjestämä keräys.

Punaisen Ristin sivujen mukaan tällä hetkellä maailmassa nälkää näkee yli miljardi ihmistä. Syynä tähän ovat mm. luonnonkatastrofit, konfliktit ja tautiepidemiat. Nyt olisi aika meidän hyvissä oloissa asuvien näyttää, että välitämme heikommista.

Myös tämä blogi osallistuu keräykseen jo nyt lisäämällä bannerin tuohon oikeaan reunaan. Haastan samalla kaikki muutkin bloggaajat tekemään saman kuin minä tai kirjoittamaan jutun Operaatio nälkäpäivästä. Bannereita löydät osoitteesta http://nalkapaiva.fi/node/45.

Mukana olevat blogit:

Käyräranta

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa