Gates rikkain, Zuckerberg sijalla 35

Talouslehti Forbesin listauksen mukaan Microsoftin perustaja Bill Gates on Yhdysvaltain rikkain ihminen. Hänen omaisuuden arvo on 54 miljardia dollaria. Toisena listalla olevan Warren Buffettin omaisuus on yhdeksän miljardia vähemmän.

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg pääsee jo sijalle 35 ja hänen omaisuus on 6,9 miljardia dollaria. Uskomaton suoritus, kun ikää hänellä on vasta 26 vuotta. Taakse tällä kertaa jää jo mm. omenamies Steve Jobs, jonka omaisuuden arvo on 6,1 miljardia dollaria.

Maaliskuussa julkaistun listan mukaan maailman rikkain ihminen on meksikolainen Carlos Slim Helu, jonka omaisuuden arvo on 53,5 miljardia dollaria. Euroopan rikkain ihminen ranskalainen Bernard Arnault, jonka omaisuuden arvo on 7.5 miljardia dollaria. Hän on listalla sijalla seitsemän.

http://www.forbes.com/wealth/forbes-400/list

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa