Gran Turismo 5 pian kaupoissa

Sattui silmään uutisointia PlayStation 3 Gran Turismo 5 pelistä ja päätinpä katsoa Youtubesta trailerin. Paljoa en ollut pelistä aiemmin kuullut tai ehkä en ollut huomioinut, kun nykyään ei tule pelattua oikeastaan yhtään. Mielelläni pelaisin, mutta kun ei oikein pysty kuin hiirellä ja ei löydy kiinnostavia pelejä, joita pelattaisiin vain sillä.

On kyllä kuitenkin loistavan näköistä jälkeä saanut aikaan Polyphony Digital. Se ei kuitenkaan ole mikään ihme, kun miettii sarjan aiempia pelejä. Kauppoihin Gran Turismo 5 saapuu marraskuun alussa ja sen traileri on tässä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa