Kerää pisteitä, saat fanituotteita

Jääkiekon SM-liiga on avannut eilen Hockey Points sivuston, jossa on tarkoitus kerätä pisteitä ostamalla heidän yhteistyökumppanien tuotteita. Näillä kerätyillä pisteillä voit sitten ostaa esimerkiksi joukkueiden fanituotteita, musiikkia, pelejä tai vaikkapa iPod nanon.

Tällä hetkellä saat pisteitä ostamalla yhdentoista eri yhteistyökumppanin tuotteita. Esimerkiksi ostamalla Auran sinappia saat 15 Hockey Pointsia, Taffel Midibag pussista saat 5 Hockey Pointsia tai Fazerin Dumle Snacks suklaapatukasta saat 35 Hockey Pointsia.

Pisteiden keräämisestä tekee kuitenkin vanhanaikaisen ja naurettavan se, että tuotteiden ostamisen jälkeen kuitit pitää lähettää postissa Hockey Pointsille. Mitäköhän tolkkua siinäkin on, eiköhän ne osaa nettiin avata järjestelmää johon koodit vain näppäiltäisiin. Pitäköön tunkkinsa, sanon mie.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa