Paleface, Helsinki – Shangri-La

Tuli kuunneltua Spotifysta rap-artisti Palefacen tuorein levy Helsinki – Shangri-La, joka on hänen ensimmäinen suomenkielellä tehty albumi. Levyä on hehkutettu paljon ja arvosteluissa se on pärjännyt oikein hyvin. Itse sanon kuitenkin, että pettymys olisi ollut suuri, jos olisin sen ostanut.

Muutama ennakkoon julkaistu kappale antaa kuvan, että kyseessä olisi oikeasti levyllinen hyviä biisejä. Kahden ensimmäisen biisin perusteella kyseessä voisi oikeasti olla protestilevy, joksi tätä väitetään. Sitten taso laskeekin ja oikeasti pää saattaisi kyllä räjähtää, jos tätä joutuisi useammin kuuntelemaan.

Vaikka levyn nimikkobiisi Helsinki – Shangri-La kertoo aika hyvin maamme tilanteesta niin eräs kohta jää mietityttämään. Nimittäin se, että myös koulusurmaajatkin mainitaan. Eipä heidän teoillaan pitäisi saada nimeään mihinkään biisiin…

Annan levylle arvosanaksi kuitenkin kaksi tähteä, kun nuo Helsinki – Shangri-La ja Talonomistaja ovat sen verran hyviä. Nauran samalla niille, jotka sanoo levyn olevan jopa vuoden paras. 😀

Pietari

Vastaa