Spotify lisää musiikin kuuntelua

Ruotsalaisen musiikkipalvelu Spotifyn julkistamisen myötä musiikin kuunteleminen ainankin minun osaltani on lisääntynyt moninkertaisesti. Aiemmin kuuntelin musiikkia lähinnä vain silloin, kun joku hyvä levy ilmestyi. Epäilkää nyt vaan, mutta maksoin niistä tietenkin.

Olen ostanut Spotifysta Premium version, kun eihän niitä naurettavan tyhmiä mainoksia jaksa kuunnella kukaan järkevä ihminen. Spotifyn artisteille ja bändeille maksamista korvauksista on kuultu paljon valituksia, mutta eiköhän se pienikin summa ole parempi kuin ei mitään.

Tuon lisäksi tällä viikolla on tullut myös tuettua musiikin tekijöitä ja ostettua kaksi ladattavaa levyä CM Store -kaupasta. Nämä levyt olivat Hauli Brosin uusia upea tuotos Valmis kaikkeen ja Olli Lindholmin Maailma on kaunis. Jälkimmäinen maksoi vain 6,99 euroa, kun se on kaupan avajaistarjous.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa