Uusi latauslista, lisää se Spotifyyn

Päivitin tuossa äsken Spotifyyn Suomen Virallisen Latauslistan pohjalta tekemäni soittolistan. Tilaajia sillä toistaiseksi on vain 10, vaikka päivitän sitä joka viikko. Sitä toista, nimeltä mainitsemattoman sivuston tekemää listaa ei ole taas kolmeen viikkoon päivitetty. Lisää siis viikottain päivittyvä soittolista Spotifyyn tästä.

Myydyimpien biisien listalla kärjessä jatkaa ainankin toisen viikon ajan Eminemin ja Rihannan esittämä Love The Way You Lie. Toiseksi on noussut Laura Närhin laulama biisi Tämä on Totta, joka oli viikko sitten sijalla 6. Loput 28. biisiä saat tietää kuuntelemalla Spotifysta tai lukemalla täältä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa