Varo, Messenger-virus leviää

Huomasin tuossa äsken, että Windows Live Messengerissä liikkuu taas kerran jonkinlainen virus. Se leviää vanhalla ja tutuksi tulleella tavalla, eli tartunnan saanut Messenger käyttäjä lähettää tietämättään viestejä kavereilleen. He tietenkin hyväuskoisina klikkaavat linkkiä ja ketju on valmis.

Hei ystävä, näen kuvan Facebook. Onko tämä sinun valokuva?

http://www.facebookmes.com/…..

Näin siis lukee tällä hetkellä leviävässä viestissä. Linkkiä ei saa avata missään nimessä, kun aina on vaarana, että saat viruksen koneellesi tai käyttäjätietosi varastetaan. Muitakaan epäilyttäviä linkkejä ei pidä availla vaikka lähettäjä olisi presidentti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa