Facebookin Prisma lahjakortti ei ole huijaus

Digitoday sivusto varoittaa Facebookissa leviävästä huijausviestistä, josta voi voittaa 500 euron lahjakortteja Prismaan. S-ryhmä ei itse ole mukana kampanjassa. Oikeastaan kyseessä ei kuitenkaan ole mikään huijaus vaan kuluttajatutkimus.

Eli Orville Media kerää arvontaan osallistuvien ihmisten yhteistietoja ja lähettää heille enintään 5 uutistiedotetta, joissa on mukana mainoksia. Tapahtuman avaaja tienaa sitten niillä mainoksilla. Todennäköisesti olet turhaan siis kauhuissasi, että henkilötietojasi käytetään väärin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa