Hätälän Kalavalmis Savulohipizzat

Tuli eilen syötyä Hätälä Oy:n valmistamaa Kalavalmis Savulohipizzaa, joka on tarjouksessa tällä hetkellä ainankin K-Marketeissa Itä-Suomessa. Hätälän Savulohipizzat ovat käsintehtyjä ja niitä on neljä erilaista makua: Aito, Herkku, Aromi  ja Sato.

En ole mikään kovin kova kalan ystävä, mutta tämä loistavan hyvä pizza upposi kera savulohien oikein hyvin. Voin kyllä sanoa, että kaupasta ei saa parempaa pizzaa kuin tämä oli. Pizza oli ehkä jopa parempaa kuin perus pizzerista saa. Hintakin oli kyllä sen mukainen, kun 350 gramman pala maksaa 3,50 euroa.

Aito pizzan täytteenä on lohi ja ananas, aromissa on näiden lisäksi aurajuustoa. Herkku pizzassa täytteenä on lohi, paprikasuikale ja katkarapu. Sato pizzassa on lohi, katkarapu, herkkusieni ja metsäsieni.

Pietari

Vastaa