Milloin Facebookia käytetään eniten?

Allfacebook -sivusto kertoo, että Facebookia käytetään eniten keskiviikkoisin kello 15. Asia selviää sosiaalista mediaa tutkivan Virtuen tutkimuksesta, jossa käytiin läpi peräti 1,64 miljoonaa Facebook päivitystä ja 7,56 miljoonaa kommenttia.

Muita suosittuja Facebookin käyttöaikoja tutkimuksen mukaan ovat arkipäivät kello 11, kello 15 ja kello 20. Viikonloppuisin Facebook kiinnostaa ihmisiä selvästi vähiten. Tuntien ensimmäiset 15 minuuttia on aktiivisinta aikaa.

Tutkimus kertoo myös, että eniten kommentteja tilapäivityksiin saa aamupäivällä. Ilmankos kukaan ei kommentoi Facebook päivityksiäni.

Nopeasti tulkittuna ihmiset tuhlaavat Facebookissa mieluummin työaikaa kuin omaa vapaa-aikaansa. Eipä siis kannata ihmetellä yhtään, jos työnantajasi kieltää kohta Facebookin käytön. Ps. Hän ei lukenut tutkimuksesta täältä. 😉

Pietari

Vastaa