Pistetään paremmaksi kuin Kuustonen

Tämän vuotisessa Nenäpäivän keräyksessä voi kuka tahansa perustaa oman keräystiimin. Myös minä perustin tiimin nimeltään Pietar.in Sivut ja nyt haastan kaikki blogini lukijat osallistumaan keräykseen mahdollisuuksiensa mukaan. Osallistu keräykseen tästä.

Nenäpäivänä on tarkoitus kerätä varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Avun toimittavat perille Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen UNICEF, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi Säätiö, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja SASK.

http://www.nenapaiva.fi/kuustonen/tiimit/pietarin-sivut/

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa