Rajaliikenne.fi auttaa rajanylittäjää

Kaakkois-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on avannut Tullin, Rajavartiolaitoksen ja Poliisin kanssa Rajaliikenne.fi –internetsivuston, josta voi helposti tarkistaa Vaalimaan, Nuijamaan ja Imatran rajanylityspaikkojen mahdolliset jonot. 

Tämän lisäksi sivustolta löytyvät suomeksi ja venäjäksi joka tunti päivittyvät kelitiedot, kelikamerakuvat, rajan häiriöt ja tietyöt. Sieltä vaan sitten vaan seuraamaan, että milloin pääsee ilman jonoja hakemaan halpaa bensaa…

Muita yhteistyökumppaneita ovat liikenne- ja viestintäministeriö, Pelastuslaitos, Hätäkeskuslaitos, Liikenneturva, Kotkan satama, Hangon satama, Haminan satama, Suomen Kuorma-autoliitto, Kotkan kaupunki, Haminan kaupunki, Kouvolan kaupunki, Kymenlaakson liitto ja Etelä-Karjalan liitto.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa