Tuuri realitysarjan ennakko

Nelosella 26. lokakuuta alkavan Tuuri realitysarjan ensimmäinen jakso on tästä päivästä alkaen nähtävissä ruutu.fi palvelussa. Tässä ensimmäisessä jaksossa kyläkaupassa vietetään eläkeläisten miljoonariehaa.

Veljekset Keskinen Oy:n omistamasta Tuurin kyläkaupasta kertovan sarjan jaksot on kuvattu kesällä 2010. Tuuri sarjaa esitetään siis Nelosella tiistaisin klo 20.00, 26.10. alkaen.

Tuurin kyläkauppa on Suomen suurin ja siellä vierailee parhaimmillaan päivittäin jopa 50 000 asiakasta. Kyläkaupan yhteydessä on myös hotelli, ravintola… Tähän lisätään vielä mm. Miljoona Zetor -tapahtuma niin seurattava ei lopu hetkessä.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/tuuri/etusivu

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa