Bloggaus #900, Kiitos lukijat! - Pietar.in
Siirry sisältöön

Bloggaus #900, Kiitos lukijat!

Tämä on sitten blogini 900. bloggaus ja tahti tuntuu vain kiihtyvän jatkuvasti. Edellä mainittuun bloggaus määrään pääseminen vei paljon aikaa, sillä avasin tämän keskiviikkona 9. heinäkuuta vuonna 2008. Silloin toki osoite oli aivan eri.

Alunperin oli tarkoitus kirjottaa vain omasta elämästäni, mutta kun aiheesta ei tosiaankaan löytynyt tarpeeksi kirjoitettavaa. Nykyään tämä onkin blogi, josta monet hakevat Facebookiin, internettiin ja tekniikkaan liittyvää tietoa.

Blogin lukijamäärätkin ovat nykyään paljon mukavampia kuin alkutaipaleella. Esimerkiksi viime viikon aikana lukijoita oli peräti 5 061. Oindex tilastolistauksen mukaan tämä on Suomen 38. suosituin blogi.

Minulle bloggauksesta on tainut jo tulla "elämäntapa" ja into kehittää blogia kasvaa kokoajan. Suurin kiitos tästä tietenkin kuuluu Teille, jotka jaksatte käydä täällä. 🙂

thank you note for every language
Creative Commons License photo credit: woodleywonderworks

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a