Jätepörssi vie mainokset roskikseen

Vuonna 2007 Jyväskylässä perustettu Jätepörssi Oy myy ja vuokraa mainosroskakoreja julkishallinnolle ja yrityksille. Tällä hetkellä yrityksen asiakkaita ovat Jyväskylän, Lappeenrannan ja Kouvolan kaupungit. Lisäksi yritys on tehnyt kuuden muun kaupungin ja kunnan kanssa sopimuksen.

Roskakoreihin mainoksia lisäämällä asiakkaat saavat hankkimansa roskiksensa selvästi edullisemmin ja joskus jopa veloituksetta. Tämän lisäksi Jätepörssi voi järjestää jätteiden tyhjennyksen ja kierrättämisen, laitteiden huollon sekä mediatilan hallinnointipalvelut.

– Pystymme tarjoamaan mainostajille kattavaa näkyvyyttä kaupunkien paraatipaikoilla perinteisiä paikallismedioita edullisemmin. Toisaalta teemme myös yhteistyötä paikallisten medioiden kanssa ja tarjoamme näille mielenkiintoista lisämyytävää perinteisen printti- tai verkkomainonnan rinnalle.

Jätepörssin hallituksen puheenjohtaja Pasi Hyytinen.

Pietari

Vastaa