Lidl vei voiton

MTV on valinnut lokakuun parhaaksi mainokseksi Lidlin mainoksen, jossa mies kertoo totuuksia kaupasta. Kuukauden Parhaat Sekunnit -raadin mukaan Lidlin mainonnan konsepti on onnistunut ja harvinaisen rohkea.

– Asiakaspalvelupuhelimemme sekä myymälämme ovat saaneet asiakkailtamme todella iloista ja positiivista palautetta. Suomalainen fiksu kuluttaja on oivaltanut huumorin ja ironian yhdistämisen rehelliseen ja suoraviivaiseen viestintään.
Mainoskampanjan myötä asiakasmäärämme ovat kasvaneet edelleen, mikä myös kertoo onnistumisesta.

Lauri Sipponen
toimitusjohtaja, Lidl


photo credit: infomatique

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa