MTV3 Komedia aloittaa 15.12.

MTV3 Kanavapaketti saa uuden hölynpöly kanavan 15. joulukuuta, kun MTV3 Komedia aloittaa toimintansa. Suomen ensimmäisenä komediakanavana mainostettava kanava alkaa näkyä kaapeli- ja satelliittiverkoissa ja se korvaa paketissa MTV3 AVA -kanavan.

MTV3:n mukaan kanava omistettu vain ja ainoastaan huumorille. Kanavalla tulee näkymään ainankin komediasarjat Firma ja Pulkkinen. Lyhyesti sanottuna voisi todeta, että puhkikulunutta paskaa. 😉

– MTV3-kanava tunnetaan kotimaisen viihteen uranuurtajana jo reilun 50 vuosikymmenen ajan, ja nyt MTV3 Komedia tulee tarjoamaan kattavilla komediasisällöillään lisää iloa ja naurua suomalaisiin koteihin.

MTV Oy:n maksukanavien kanavajohtaja Jukka Raatikainen

Onneksi ei näy MTV3:n maksukanavista kuin MAX ja sekin vain F1-kisojen takia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa