Satelliittilaajakaista tulee Suomeen

Sonera avaa ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla Eutelsatin satelliittilaajakaistan, joka on saatavana kohtalaisen edullisesti koko Suomessa. Tämän myötä nopea nettiyhteys on vihdoinkin saatavilla jokaiseen korpeenkin.

Satelliittilaajakaistan maksiminopeudeksi ilmoitetaan jopa 10 / 4 megaa. Kuukausimaksu on noin 40–80 euroa ja tarvittavien lautasantennin ja modeemin hinnaksi arvioidaan on noin 500 euroa.

– Olemme ylpeitä ja tyytyväisiä, kun voimme olla tuomassa uusinta tekniikkaa kuluttajien käyttöön kaikkialle Suomeen. Palvelu tuo ensimmäistä kertaa kaikki suomalaiset laajakaistapalveluiden piiriin. Uskomme, että palvelu löytää käyttäjiä niin haja-asutusalueilta kuin taajamistakin, sillä hyvä siirtonopeus ja kohtuullinen hinnoittelu ovat uskoaksemme houkutteleva yhdistelmä

Juha-Pekka Weckström
toimitusjohtaja, TeliaSonera Finland

Satelliittilaajakaista tulee Suomeen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun