Sokos verkkokauppa avattu

S-ryhmä tulee nyt vauhdilla nettiin ja on tänään avannut Sokos verkkokaupan, jossa myydään aluksi kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Myöhemmin verkkokaupaan on tulossa myös muita Sokos-tavaratalojen tuotteita.

Sokoksen verkkokaupalla on kovat suunnitelmat, sillä sen tavoitteena on olla yksi laajimmista ja monipuolisimmista suomenkielisistä kauneuden verkkokaupoista. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti ja ensi vuoden aikana myyntiin tulee koko kosmetiikkavalikoima.

– Kauneuden verkkokauppa tarjoaa tuotteiden lisäksi myös runsaasti vinkkejä ja tietoa kauneudesta. Mariela Sarkima toimii verkkokaupan kauneusneuvojana. Sivuilta löytyy niin asiantuntijaneuvoja kuin havainnollisia vaihe-vaiheelta-valokuvia.

Heli Uusisuo
ketjunjohtaja, Sokos

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa