Allegro aloitti liikenteen Helsingin ja Pietarin välillä

Helsingin ja Pietarin välillä matkaava uusi Allegro-juna teki tänään neitsytmatkansa arvovieraiden kanssa. Helsingistä matkansa aloittaneen junan kyydissä oli muun muassa Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja Venäjän pääministeri Vladimir Putin.

Allegrolla junamatka Helsingin ja Pietarin välillä kestää vain kolme ja puoli tuntia. 220 kilometriä tunnissa kulkevassa junassa on paikkoja 344 matkustajalle. Liput junaan Helsingin ja Pietarin välile maksaa 58,40 – 134 euroa.

Flash toistinta ei löytynyt.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa