Kiina kieltämässä nettipuhelut

Kiinassa ollaan nyt tultu siihen tulokseen, että nettipuhelut saattavatkin olla laittomia. Ministeriölähteiden mukaan Kiina suunnitteleekin, että tulevaisuudessa maassa nettipuheluja saisivat tarjota vain valtionyhtiöt.

Esimerkiksi Skype on viime aikoina kasvattanut suosiotaan liikemiesten parissa, kun sen kansainväliset puhelut ovat paljon halvempia kun Kiinan valtion puhelinyhtiöiden. Siinä onkin todennäköisesti syy, jos kieltoihin lähdetään.

http://www.taloussanomat.fi/kiina-nettipuhelut-ovat-laittomia

Kiina kieltämässä nettipuhelut

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun