<

Kuukauden Parhaat Sekunnit

Marraskuun parhaaksi tv-mainokseksi on valittu SOS-Lapsikylän ”Ei jätetä lasta yksin” mainos. Kuukauden Parhaat Sekunnit -raadin mukaan mainos on Koskettava, kaunis ja hienosti tehty filmi, jonka sanoma puhutteli.

– Filmi on huomattu ja se herättänyt valtavasti positiivisia tunteita, joten siltä osin se on varmasti vaikuttanut tunnettavuuteemme. Yhteydenotot ja lahjoitukset ovat lisääntyneet. Kummiudessa emme ole saavuttaneet vielä määrällisiä tavoitteitamme, mutta hiljainen kummivirta on kuitenkin käynnistynyt ja uskon, että ihmiset vähitellen alkavat sisäistää tavan auttaa SOS-lapsikyläkummina vaikeassa tilanteessa olevaa lasta Suomessa. Kiitos kaikille, jotka ovat ryhtyneet auttamaan.

Aija Rikala
SOS-Lapsikylä ry, viestintäpäällikkö

Kuukauden Parhaat Sekunnit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun