Operation Paybackin seuraavat uhrit ovat…

Nimettömät hakkeristit iskivät siis eilen luottoyritys Visaa vastaan, kun he katkaisi rahaliikenteen Wikileaksin suuntaan. Seuraavat mahdolliset Operation Paybackin uhrit saattavat olla yhteisöpalvelut Facebook, sekä Twitter.

Facebook erehtyi tekemään ehkäpä kohtalokkaan virheen viime yönä, kun menivät poistamaan sivuiltaan Operation Payback -ryhmän. Tässä lienee sitten todennäköisesti seuraava hakkerien kohde.

Twitter sulki nimettömien hakkeristien tilin yön aikana palvelustaan. Twitterin ylläpidolta meni kuitenkin pupu pöksyyn ja he palauttivat tilin, sekä kertoivat sulkemisen olleen erehdys. Tämä varmaan pelasti Twitterin iskulta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa