Syyttömät kärsii epäiltyjen nimien levittämisestä netissä

Äänekoskella tapaninpäivänä sattunut kauhea koiranpennun pahoinpitely hengiltä on saanut suurta huomiota netissä. Niin kuin eilen jo kirjoitin, että Facebookissa levitettiin epäiltyjen nimiä. Tänään sieltä löytyi myös heidän kuvansa.

Vaikka tämä kauhea tapaus suututtaa kovasti niin kannattaisi kuitenkin miettiä, että kannattaako nimiä ja kuvia levitellä. Tämmöisellä toiminnalla voi sotkea mukaan myös täysin ulkopuolisia. Tässä tapauksessa kävikin niin.

Tutkitaan liittymätön ylikonstaapeli Marko Forss kirjoittaa IRC Galleriassa seuraavasti:

Sain tänään yhteydenoton eräältä ihmiseltä, jonka nimi sattuu olemaan sama kuin yhdellä faniryhmässä tekijäksi ilmoitettulla henkilöllä. Hän oli saanut useita viestejä Facebookin kautta, jossa hänelle luvataan sama kohtalo kuin tapetulle koiranpennulle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa