Facebook tahkoaa rahaa kustannuksellasi

Investointipankki Goldman Sachs on jakanut joillekin asiakkailleen tietopaketin, josta selviää Facebookin taloustietoja. Tietopaketti jaettiin, koska Goldman Sachsilla on sijoittajille myynnissä yli miljardin euron arvoinen osuus Facebookista.

Vuoden 2010 tammi-syyskuussa Facebookin liikevaihto oli 1,2 miljardia dollaria. Samana aikana voittoa yritykselle kertyi peräti 355 miljoonaa dollaria. Liikevoittoprosentti oli 30, eli lähes sama kuin Googlella.

Fanita Facebookissa

http://www.allfacebook.com/everything-you-need-to-knowfacebook

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa