Jaffa aiheutti rattijuopumuksen

Lammilla Liikkuvan poliisin ratsiaan pakettiautolla tänään ajaneella kuusikymppisellä miehellä oli mielenkiintoinen selitys, kun alkometri näytti reilun promillen verran. Miehen mukaan päihtymys johtui lasillisesta jaffaa, johon oli ehkä jäänyt viikonlopun jäljiltä lantrattua viinaa.


photo credit: Duru…

Poliisin tiedotteessa lukeekin sarkastisesti, että seoksen täytyi olla aika vahvaa, kun vielä puolen päivän aikaan oli reilu promille alkoholia veressä. Nyt jaffan juonnista seurasi ajokortin menettäminen ja rattijuopumus epäily.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa