Kaksi ihmistä kuoli ampumistragediassa

Itä-Uudenmaan poliisi sai eilen illalla klo. 22.05 ilmoituksen mahdollisesta henkirikoksesta. Mieshenkilö oli nimittäin soittanut hätäkeskukseen ja kertonut surmanneensa avopuolisonsa Sipoossa Pähkinätiellä.

Poliisipartiot löysivät vapaa-ajan asunnosta kuolleena vuonna 1948 syntyneen naisen sekä 1960 sytyneen miehen. Lisäksi asunnossa löytyi kaksi kuollutta koiraa. Poliisi epäilee miehen ensin surmanneen avopuolisonsa ja sen jälkeen itsensä luvallisella käsiaseella. Poliisi selvittää teon motiivia.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa