Kylpysuolaa käytetään huumeena

Yhdysvalloissa nuoret ovat alkaneet käyttää huumeena kylpysuoloja, jotka sisältävät vaarallisia kemikaaleja. ABC newsin tekemän jutun mukaan ne aiheuttavat yhtä voimakkaita reaktioita kuin metamfetamiini.

Jutussa kerrotaan Neil Brownista, joka oli kokeillut erästä kylpysuolaa. Hän meni niin sekaisin, että viilsi veitsellä vatsaansa ja kasvojaan useita kertoja. Monet muut ovat menehtyneet käytettyään ainetta.

Viranomaiset harkitsevat nyt joidenkin kylpysuolamerkkien myynnin kieltämistä.

http://abcnews.go.com/US/wireStory?id=12738043

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa