Lompakon varastus johti olutvarkauteen

Helsinkiläismies aiheutti kiireitä poliisille eilen ja tänään Hämeenlinnassa. Mies oli saapunut Tampereelta eilen illalla kahdeksan aikaan junalla, jonka ravintolavaunussa hänen lompakko varastettiin. Sen mukana meni henkilötodistus, muutama kymppi rahaa ja junaliput.

Seuraavaksi mies meni Hämeenlinnassa markettiin, josta hän näpisti olutta. Poliisi vei miehen lepäämään putkaan ja aamulla miehelle annettiin sakko näpistyksestä. Samalla kirjattiin miehen ilmoittama lompakkovarkaus. Tämän jälkeen mies meni toiseen markettiin taas näpistelemään olutta.


photo credit: jenny downing

http://www.poliisi.fi/PFBD/1EA2E8227F4D890BC225780F0049A8E5

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa