Mies pakeni poliisia katolle

Nurmijärvellä Hangonväylällä poliisipartio päätti pysäyttää tarkastusta varten henkilöauton lauantai 29.1.2011 klo 17.39. Auton kuljettaja ei noudattanut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä, vaan kaasutti karkuun Hangonväylän varrella sijaitsevalle teollisuusalueelle.

Siellä kuljettajana ollut mies oli jatkanut pakoaan juosten. Poliisit saivat miehen kiinni n. 200 metrin päästä rakennuksen katolta. Mies, joka ilmeni ulkomaalaiseksi, oli kertonut pakonsa syyksi sen, että hän oli tiennyt autonsa olevan ajokiellossa ja että hänellä itsellään ei ollut ajokorttia.

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa