<

Nainen loukkaantui vakavasti, kun limonadikoneen patruuna räjähti

Aftonbladet kertoo, että Ruotsin Smålandissa lauantaina iltana nainen loukkaantui vakavasti, kun limonadikoneen AGA-merkkinen hiilihappopatruuna räjähti. Patruunan korkki lenti kovalla vauhdilla naisen lantioon ja aiheutti ampumavamman.

Keittiön lattialta löydetty vertavuotava nainen kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan ja leikattiin siellä heti. Gigantista ostettu patruuna on nyt vedetty pois myynnistä ja asiaa tutkitaan.  AGA kertoo suhtautuvansa tapaukseen vakavasti.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8419014.ab

Nainen loukkaantui vakavasti, kun limonadikoneen patruuna räjähti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun