Poliisi pyytää havaintoja yliajosta

Nuori nainen jäi auton alle suojatiellä Helsingissä Allergiasairaalan kohdalla 25.1.2011 noin klo 16. Nainen ei loukkaantunut tilanteessa vakavasti.Tietojen mukaan auto pysähtyi viereiselle linja-auto pysäkille hetkeksi. Sitten auto kuitenkin jatkoi matkaansa.

Kyseessä on uudehko, hopeanharmaa citymaasturi tai tila-auto. Auton kuljettajana oli havaintojen mukaan keski-ikäinen tummatukkainen nainen. Poliisi pyytää auton kuljettajaa tai asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon 071 877 4291 ja muulloin 071 877 4002 24/h.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa