Poliisit takaa-ajoi autoa moottoritiellä väärään suuntaan

Liikkuvan poliisin partio havaitsi eilen 12. tammikuuta 2011 kello 22:15 Imatran moottoritiellä henkilöauton, joka ajautui välillä vasemmalle kaistalle. Autolle annettiin pysähtymismerkki, mutta se kääntyi kuitenkin oikealle Vuoksenniskan liittymään ja siitä vasemmalle Kymälahdentielle.

Moottoritien ylityksen jälkeen auto kääntyi oikealle moottoritieltä Parikkalan suunnasta tulevaan liittymään. Auto jatkoi moottoritietä väärään suuntaan 5 km matkan vaikka vastaan tuli useita ajoneuvoja.


photo credit: MSVG

Vuonna 1967 syntynyt kortiton simpeleläismies saatiin pysäytettyä kahden poliisipartion toimesta. Hänelle suoritettiin puhalluskoe tuloksella 2.10 promillea. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeä rattijuopumuksesta.

Lisäksi kyseinen kuljettaja vastusti poliisia kiinniottotilanteessa. Kuljettajan lisäksi kolme henkilöä auton kyydissä tapahtumahetkellä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa