Toinenkin uhri Tohmajärven kolarissa

Tänään kello 12:30 Tohmajärvellä sattunut tieliikenneonnettomuus on vaatinut toisenkin kuolonuhrin. Onnettomuudessa olivat osallisina puoliperävaunulla varustettu kuorma-auto ja venäjän rekisterissä oleva henkilöauto.

Vasemmalle kääntymässä ollut henkilöauto oli tuntemattomasta syystä ajautunut kuorma-auton eteen, joka törmäsi auton oikeaan kylkeen. Onnettomuudessa menehtyivät henkilöautossa olleet 36-vuotias nainen ja 1950-luvulla syntynyt nainen.

Alkoholilla tai ylinopeudella ei ole osuutta onnettomuuteen. Onnettomuutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena kuolemantuottamuksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa